Alba Carrió i Clàudia Dolz elegides Falleres Majors d’Alzira

0
1170
Clàudia Dolz i Alba Carrió este migdia en el Gran Teatre d'Alzira
Alba Carrió i Clàudia Dolz amb les actual FM Mer Bohigues i Inés Brines
Les falleres majors electes i les seues corts amb l’alcalde Diego Gómez i el regidor de Festes Xavier Pérez
Alba i Clàudia amb els seus pares i el president de la JLF Jaume Bohigues
Les falleres majors electes amb directius de la Junta Local Fallera

Alba Carrió i Clàudia Dolz han sigut elegides este migdia Falleres Majors d’Alzira per a l’exercici 2019-20 durant un emotiu acte celebrat al Gran Teatre.

Alba, estudiarà el pròxim curs 5é d’ADE i Dret i com ella deia fa uns minuts de forma anecdòtica, ha sigut abans elegida fallera major de la seua ciutat que de la seua comissió, la Plaça Major.

Mentre la menuda Clàudia, que al seus 9 anys té uns grans dots d’actriu, segons els que la conèixen bé, estudiarà 5é de Primària a partir de setembre a la Puríssima.

Mentre Alba era la única candidata a FM, en la categoria infantil la votació realitzada pels fallers de les 35 comissions ha determinat que Clàudia Dolz represente als menuts i menudes de la capital de comarca després de superar a Daniela Llopis i a Blanca Carrió.

Aitana Fayos, Ainoa Montalvá, Mireia Almansa i Clara Benavent completen la cort infantil.

Mentre que la cort d’Alba Carrió està integrada per Aitana Jara, Maria del Mar Rodriguez, Alba Arroyo, Carla Botella, Ana de la Concepción i Cristina Villalba.

A l’acte han assistit l’alcalde, Diego Gómez, el regidor de Festes, Xavier Pérez, a més d’altres membres de la coporació junt al president de la JLF Jaume Bohigues i les actuals falleres majors d’Alzira, Mercedes Bohigues i Inés Brines.

L’elecció va estar presentada per l’actor, periodista i presentador d’A Punt Directe de la televisió pública valenciana Joan López.