El Festival Spanish Brass d’Alzira guardona a la Federació de Societats Musicals

0
692
Daniela González, Camilo Mascarell i Diego Gómez anit en el Gran Teatre
El quintet de metalla Spanish Brass amb la banda de la SMA
El públic va aplaudir en nombroses ocasions
El director de la banda Mikel Celda i els solistes Luis Gaonzálezs i Carles Gil durant el concert

La nova presidenta Daniela González va rebre anit, a Alzira, el guardó a la «Personalitat» atorgada pel Festivas Spanish Brass a la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana.

González va ser obsequiada pel president de la Societat Musical d’Alzira Camilo Mascarell i per l’alcalde d’Alzira Diego Gómez. Mascarell va destacar el «suport» que rep la societat que encapçala i la resta de 500 entitats valencianes per part de la federació i mostrà la seua «doble satisfacció», en atorgar a la nova presidenta el premi, en ser el «primer que ha rebut en el seu nou càrrec».

El premi va ser concedit durant el concert protagonitzat, al Gran Teatre, per la Banda de la Societat Musical Alzira, dirigida per Mikel Celda, i pel quintet de metalls Spanish Brass, que complix enguany el seu 30 aniversari. També intervingueren els solistes Ricardo Caqrvalhoso, Luis González i Carles Gil.

Hui culmina el Festival amb el concert de Tetrabrass a la Casa de la Cultura (19:15 h) i d’Spanish Brass Ensemble al Gran Teatre a partir de les 22:30 h.