Les Festes de Sant Bernat arranquen amb el Festival de Bandes i el Ral.li Humorístic

0
495

Les Festes de Sant Bernat 2019 començaran el divendres 12 de juliol amb el XXI Festival de Bandes, organitzat per la Societat Musical d’Alzira, que enguany es celebrarà al Gran Teatre i el XII Ral.li Humorístic que organitza la Junta Local Fallera que arrancà motors amb el Concurs de Play-Back al Camp d’Esports Municipal de Venècia.

 

Divendres 12 de juliol

22.00 hores – Gran Teatre d’Alzira

XXI FESTIVAL DE BANDES SANT BERNAT                                              

Organitza: Societat Musical d’Alzira.

 

22.00 hores – Camp d’Esports de Venècia

XII RAL·LI HUMORÍSTIC de la Junta Local Fallera d’Alzira.

Concurs de Play Back

A continuació, Nit de Discomòbil amb l’actuació de l’Alzireny DJ GARCHY

 

Dissabte 13 de juliol

9 hores – Camp d’Esports de Venècia

XII RAL·LI HUMORÍSTIC de la Junta Local Fallera d’Alzira

Miniolimpíades                                                             

Les diferents comissions falleres realitzaran les diferents proves preparades per a enguany.

 

20 hores –  Pels carrers de la ciutat

XII RAL·LI HUMORÍSTIC de la Junta Local Fallera d’Alzira

Cavalcada, amb el següent itinerari: eixida del carrer Francisco Bono, Pare Castells fins a l’encreuament amb Mare de Déu de la Murta.

22.30 hores – Camp d’Esports de Venècia

Entrega de premis del XII RAL·LI HUMORÍSTIC de la Junta Local Fallera d’Alzira.

A continuació, actuació Orquestra Renacer

 

Dimecres 17 de juliol

Camp d’Esports de Venècia a les 22.30 hores

EL SILENCIO DE LOS HÉROES – TRIBUTO A HÉROES DEL SILENCIO                              

No es pot entendre la música a Espanya i Llatinoamèrica sense conéixer Héroes del Silencio. Els saragossans El Silencio de los Héroes rendixen tribut a la banda espanyola més internacional que ha traspassat les nostres fronteres. Formada en la mateixa terra que Los Héroes originals, El Silencio de los Héroes està format per cinc músics de dilatades carreres i units per la música de la banda manya.

 

El Silencio de los Héroes posa sobre l’escenari la gira més internacional d’Héroes: Avalancha. Un cuidat escènic, vestuari, amb tota l’energia que només Bunbury és capaç de transmetre.

 

El Silencio de los Héroes no sols és un espectacle per als fans d’Héroes: és una garantia de música en viu per a tots els públics.

Entrada: 5 €

 

Venda d’entrades en la taquilla del Gran Teatre (dimarts i dijous de 19.30 a 21 hores), www.instanticket.es (les 24 hores), www.notikumi.com (les 24 hores) i al 902444300 (de 9 a 23 hores). En taquilla (el mateix dia de l’espectacle), des d’una hora abans.

Dijous 18 de juliol

Plaça Major a les 19 hores

Actuació musical infantil per als menuts de la casa.

Xarop Companyia de Teatre presenta EL PIRATA BARBA                            

 

Des de fa molt de temps el senyor de Mirabet i el Pirata Barba estan enfrontats pel mapa d’un suposat tresor. Dediquen els seus dies a perseguir-se i fer-se la vida impossible, fins que s’adonen d’una sorprenent realitat que estan per descobrir… En les illes Columbretes es revelarà este secret i descobriran el verdader tresor.

 

 

Camp d’Esports de Venècia a les 22.30 hores

CIAO RAFFAELLA – TRIBUTO A RAFFAELLA CARRÁ                           

Este nou espectacle de producció Espanyola amb artistes de nacionalitat Italiana és sens dubte un esdeveniment divertit i amé per a tota la família, Inclou les cançons més conegudes de Rafaella Carra, les seues coreografies, vestuari i posada en escena a l’estil anys 70/80 junt amb els millors músics importats des d’Itàlia.

Un xou festiu i divertit per a tot tipus de públics que farà disfrutar i passar una magnifica vetlada als assistents amb cançons per tots conegudes.

Entrada: 5 €

Venda d’entrades en la taquilla del Gran Teatre (dimarts i dijous de 19.30 a 21 hores), www.instanticket.es (les 24 hores), www.notikumi.com (les 24 hores) i al  902444300 (de 9 a 23 hores). En taquilla (el mateix dia de l’espectacle), des d’una hora abans.

 

Divendres 19 de juliol

Parc de les Basses de 10.30 a 13.30 17.30 a 20.30 hores

GRAN FESTA INFANTIL

Vine a disfrutar dels nostres jocs tradicionals de fusta i jocs d’aigua. Participa de la festa!

 

Gran Teatre a les 19.30 hores

L’Acadèmia Art i Dansa d’Alzira presenta el musical “La Bella y la Bestia”                    

Mes de 200 alumnes participen en l’obra amb una proposta de dansa i teatre.

La duració de l’obra és de 90min. Dirigit per Marc Pons.

Entrada amb invitació. Recollida d’invitacions a partir del 15 de juliol, a la Casa de la Cultura de 19 a 21 hores i en la taquilla del Gran Teatre en horari habitual (màxim 2 per persona).

 

Parc Pere Crespí a les 22.30 hores

NIT D’HUMOR

Actuacions de: Marta calonge, Alex ¬ Esther, blanca Villa i Paco Calonge.

 

Recinte Firal a les 23 hores

CAMELA – GIRA 25 ANIVERSARIO                                           

CAMELA complix 25 anys en la música i això bé mereix una celebració. No és gens fàcil mantindre’s fidel a un estil, crear una marca, una identitat i que aquell públic que va començar donant-te suport fa més de dos dècades continuen sent fidels. No obstant això, Ángeles i Dioni – Dioni i Ángeles ho han aconseguit. Continuen estant ací, sorprenent amb cada treball i mantenint vius gràcies als seus concerts moltes d’eixes cançons que a molts van marcar una etapa de la seua vida fa ja més de dos dècades.

 

Temes com Sueños inalcanzables, La estación del querer, ¿Por qué me has engañado? o Cuando zarpa el amor, entre moltes altres, que seguixen intactes en l’imaginari col·lectiu a ritme de “techno-rumba”, estil musical en què Camela s’ha convertit amb el pas del temps en el seu màxim exponent.

 

Entrada: 5 €

 

Venda d’entrades en la taquilla del Gran Teatre (dimarts i dijous de 19.30 a 21 hores), www.instanticket.es (les 24 hores), www.notikumi.com (les 24 hores) i al  902444300 (de 9 a 23 hores). En taquilla (el mateix dia de l’espectacle), des d’una hora abans.

 

Dissabte 20 de juliol

Plaça Marina Espanyola de 10.30 a 13.30 17.30 a 20.30 hores

GRAN FESTA INFANTIL                                

Vine a disfrutar dels nostres jocs tradicionals de fusta i jocs d’aigua. Participa de la festa!

 

Parc Pere Crespí a les 19 hores

Actuació musical infantil per als menuts de la casa

LA PANDILLA DEL DRILO – GIRA XV ANIVERSARIO                                          

És l’aniversari de Drilo i per a celebrar-ho la colla ha preparat una gran festa on cada un dels seus amics l’obsequiarà amb un regal i amb una cançó, perquè a Drilo li encanta ballar. Un gran espectacle amb les cançons més conegudes de la colla, on a més dels 7 personatges de sempre, els xiquets i xiquetes podran conéixer nous amics com “la Serp d’una sola dent”. Un gran format que farà les delícies de tots els assistents.

 

Gran Teatre a les 19.30 hores

GALA LÍRICA

PRIMERA PART – HEROÏNAS DE LA ZARZUELA                                   

Gema Scabal i Elvira Padrino, sopranos. Amb l’acompanyament al piano d’Aylin Pla

Este concert és una exaltació dels personatges femenins com a protagonistes en moltíssimes sarsueles i sainets lírics, representat per algun dels personatges més famosos de la història de la sarsuela; dones que tenen en comú una intensa vida plena d’emoció, penes, misèries, patiment i també alegries.

 

En HEROÍNAS DE LA ZARZUELA, un excepcional elenc donarà vida a les grans protagonistes de la sarsuela, dones totes elles molt distintes, unides per un aspecte comú: una gran força de voluntat i energia per a suportar els problemes. Veurem la somiadora Elena en El Barbero de Sevilla o l’audaç Niña Estrella en Don Gil de Alcalá…. entre altres, que donaran lloc a un concert inoblidable amb reconeguts romanços i duos de la història de la Sarsuela.

 

SEGONA PART – BERNAT CLIMENT    FOTO 34

El tenor alzireny format a Madrid pel prestigiós mestre Daniel Muñoz ens oferix un recital de piano i veu.

Després d’haver participat en nombrosos recitals a Barcelona i d’haver debutat en diverses òperes ens delectarà amb un recital de cançó italiana i espanyola, òpera i sarsuela.

 

Entrada amb invitació. Recollida d’invitacions a partir del 15 de juliol, a la Casa de la Cultura de 19 a 21 hores i en la taquilla del Gran Teatre en horari habitual (màxim 2 per persona).

 

Plaça Major a les 23 hores

Concert de LOS REBELDES – TOUR 40 ANIVERSARIO                                      

 

Los Rebeldes complixen 40 anys en la carretera i a més aprofiten per a presentar el seu nou disc Rockola Blues. Podreu escoltar els temes en directe junt amb una selecció de les seues millors cançons. L’autèntic Rock&Roll en viu i res més… Te’n vens?

 

Claustre de la Casa de la Cultura, a les 20 hores

Concert de Sant Bernat a càrrec de La Colla les Raboses                             

Entrada lliure

 

Recinte Firal a partir de les 18 hores.

SBA FESTIVAL ALZIRA                                   

Amb actuacions de: VARRY BRAVA, AMBKOR, CARIÑO, INMIR, CARLOS VILLALBA, CHARLY EFE, CAMARASA…

Dos escenaris amb música.

Consulta tota la informació i venda d’entrades en www.sbafestival.com

 

Diumenge 21 de juliol

Plaça Major a les 22.30 hores

DIVINA’S LYRIC POP                                                     

DIVINA’S Lyric-Pop és un grup musicovocal que està compost per quatre excel·lents cantants, actrius i també grans músics, amb unes veus privilegiades que acaricien els sentits més exigents i que amb tota seguretat els transportarà màgicament a aquells moments viscuts de les meravelloses dècades dels 70, 80 i 90… que no tornaran i que d’alguna manera amb DIVINA’S podran reviure.

 

La lírica i el pop es fusionen en perfecta harmonia i el seu resultat és un xou musical únic i original, ja que són quatre veus femenines que s’acoblen perfectament formant juntes unes belles melodies que els encantarà escoltar novament.

 

Recinte Firal a les 23 hores

NIÑA PASTORI – GIRA 2019 “BAJO TUS ALAS”                                  

Niña Pastori torna amb la seua mirada més personal en Bajo tus alas, el seu nou treball. Un pas més en l’estil tan personal de la de San Fernando, que té com a vèrtexs la profunditat de la seua veu, el flamenc i les noves tendències musicals.

 

En Bajo tus alas, Niña Pastori està acompanyada d’artistes de la talla de Pablo Alborán, Manuel Carrasco, Guaco i Vanesa Martín.

Entrades : 10 €

Venda d’entrades en la taquilla del Gran Teatre (dimarts i dijous de 19.30 a 21 hores), www.instanticket.es (les 24 hores), www.notikumi.com (les 24 hores) i al 902444300 (de 9 a 23 hores). En taquilla (el mateix dia de l’espectacle), des d’una hora abans.

 

En finalitzar, ORQUESTA PLATINO. Una de les millors orquestres del panorama actual ens visita en les festes d’enguany per oferir-nos un repertori actual, sense oblidar els grans clàssics, amb una gran i cuidada posada en escena.

 

Dilluns 22 de juliol

Plaça de la Constitució i carrer Major Santa de 10.30 a 13.30 17.30 a 20.30 hores

GRAN FESTA INFANTIL

Vine a disfrutar dels nostres jocs tradicionals de fusta i jocs d’aigua. Participa de la festa!

 

Gran Teatre a les 19.30 hores

2 TRIBUTOS EN 1 (VÍctor & Ana, Sergio & EstÍbaliz)       

Concert tribut a Victor Manuel & Ana Belén i Sergio & Estíbaliz. Concert acompanyat per una parella de ball i projeccions de vídeos.

Entrada amb invitació. Recollida d’invitacions a partir del 15 de juliol, a la Casa de la Cultura de 19 a 21 hores i en la taquilla del Gran Teatre en horari habitual (màxim 2 per persona).

 

Plaça Major a les 22.30 hores

EL MEJOR ESPECTÁCULO DEL MUNDO, EL MUSICAL                      

Un espectacle per a viure amb la teua millor companyia en què més de 30 moments inoblidables t’invitaran a participar en esta comèdia romàntica plena d’humor, amor i sorpreses. Els nostres protagonistes viatgen amb tu en busca d’“El Mejor Espectáculo del Mundo”, quin serà? Pot ser que no existisca, i que el millor espectacle del món el crees tu, amb el teu dia a dia, amb la teua actitud davant de la vida, amb la teua forma de viure cada moment com si fora l’últim i les teues ganes d’invadir de felicitat tot el que et rodeja.

 

O potser serà este, amb els seus més de 30 números interpretant cançons immortals d’ahir, hui i sempre. Però la resposta no la tenim nosaltres, açò depén de tu… i si convertixes la teua vida en el millor espectacle del món?

 

Recinte Firal a les 23 hores.

BUSTAMANTE – TOUR HÉROES                

Bustamante és l’artista més carismàtic i mediàtic del panorama musical a Espanya. 2018 ha sigut un període de descans en la seua carrera artística, en què ha aprofitat per a treballar en este nou projecte. Estos mesos els ha dedicat a treballar en el repertori, imatge, gravació, rodatges i sessions de fotos volent mostrar el Bustamante que tot el món coneix en un nou àlbum amb noves facetes i estils musicals, així com sorprenents col·laboracions. Des de balades romàntiques, melòdiques i llatines de sempre fins a un Bustamante renovat i evolucionat que sens dubte sorprendrà. Un nou disc, ple de nous singles, en el qual els seus seguidors disfrutaran de Bustamante en tota la seua esplendor.

Entrades: 5 €

Venda d’entrades en la taquilla del Gran Teatre (dimarts i dijous de 19.30 a 21 hores), www.instanticket.es (les 24 hores), www.notikumi.com (les 24 hores) i al  902444300 (de 9 a 23 hores). En taquilla (el mateix dia de l’espectacle), des d’una hora abans.

 

En finalitzar, ORQUESTA PROMETIDA. Com no podia ser d’altra manera, l’Orquesta Prometida torna a casa, una de les millors orquestres del panorama nacional. Un gran xou, grans músics, cuidada posada en escena i grans temes musicals actuals i de sempre, per fer-nos disfrutar de la nit prèvia a la festa gran.

 

Dimarts 23 de juliol

Plaça de Cartonatges d’11 a 14 hores

FESTA DE L’AIGUA

Vine a refrescar-te amb nosaltres amb els inflables, pistes i jocs d’aigua més divertits del moment.

 

Plaça Major a les 23 hores

ORQUESTA LA BESTIA                                   

Orquestra valenciana formada per 7 membres amb un repertori variat i divers per a tots els públics. Una gran orquestra amb moltes actuacions a la seua esquena recorrent escenaris i animant les festes de centenars de pobles valencians i d’altres de l’Estat. En esta ocasió, visiten Alzira, per tancar les festes de Sant Bernat amb un xou fresc, dinàmic, alegre i amb molt bona música.

 

En el descans de l’orquestra, CASTELL DE FOCS D’ARTIFICI a la plaça de la Generalitat.

 

Dissabte 27 de juliol

20.30 hores – Gran Teatre d’Alzira

XXII APLEC DE DANSES SANT BERNAT                                   

Organitza: Grup de Danses d’Alzira

Entrada lliure

 

 

VENDA D’ENTRADES

Venda anticipada:

– Taquilla del Gran Teatre: dimarts i dijous de 19.30 a 21 hores

– Telèfon: 902 444 300

– Internet: www.instanticket.es i en www.notikumi.com

 

Abonament per a: TRIBUTO EL SILENCIO DE LOS HÉROES, CIAO RAFFAELLA TRIBUTO A RAFFAELLA CARRA, CAMELA, NIÑA PASTORI i BUSTAMANTE: 23 €.

 

PER ALS CONCERTS DEL VENÈCIA i RECINTE FIRAL:

Segons la Llei 6/2018, de 12 de març, de la Generalitat, tots els menors de 18 anys han de presentar obligatòriament en el control d’accés al recinte una AUTORITZACIÓ DE MENORS. Vagen o no acompanyats per un adult. Els menors de 14 anys han d’anar acompanyats de mare/pare o tutor i han de portar l’autorització firmada. Els menors de 15, 16 i 17 anys poden entrar sense acompanyant però igualment han de portar el full omplit i firmat per la seua mare/pare o tutor.

L’autorització corresponent la podeu trobar en les diferents plataformes de venda d’entrades.