Ciutadans d’Alzira critica «l’abandonament» del polígon Tisneres

0
234
Nova residència per a majors en el polígon Tisneres

Cs Alzira denuncia l’abandonament generalitzat del polígon Tisneres tot i les queixes dels empresaris

 

• Vidal: És lamentable que la imatge de la nostra zona de negocis siga de deixadesa absoluta amb fem i runes acumulades

El candidat de Ciutadans (Cs) a Alzira, Miguel Vidal, ha denunciat «l’abandonament generalitzat del polígon Tisneres tot i les queixes dels empresaris«. Vidal ha explicat que «és lamentable que la imatge de la nostra zona de negocis siga de deixadesa absoluta amb fem i runes acumulades«.

Competència de Diputació

En la mateixa línia, ha destacat que «els empresaris han demanat uns carrers ben asfaltats i un manteniment òptim, però el regidor de l’àrea evita assumir la seua responsabilitat i al·lega que és competència de Diputació».

«Fins i tot en les zones en què sembla que han actuat els serveis de neteja, continua havent brutícia», ha indicat Vidal, alhora que ha ressaltat que «els dies de recollida s’han reduït i els efectes són evidents».

D’altra banda, el portaveu de la formació taronja ha recordat que «Ciutadans ja ha denunciat en diverses ocasions aquesta negligència perquè es ve repetint en els últims anys en altres polígons com El Pla».

A més, Vidal ha defensat que «per atreure inversió a la nostra ciutat, entre altres coses, hem de cuidar la imatge dels nostres polígons i modernitzar-los«. També ha demanat que «s’augmente el control i, si cal, s’imposen sancions a qui escampe runes i fem fora de lloc«.

Finalment, ha subratllat que «l’Ajuntament ha de complir el seu deure i garantir els serveis públics suficients«.