Les aspirants a falleres majors d’Alzira es sotmeten a les proves de la JLF

0
697
Daniela Llopis, Clàudia Dolz, Blanca Carrió i Alba Carrió al finalitzar les proves
Alba Carrió Martinez candidata a Fallera Major d’Alzira
Imatge d’una prova

La única aspirant a fallera major d’Alzira, Alba Carrió i les tres candidates a fallera major infantil de la ciutat; Daniela Llopis, Clàudia Dolz i Blanca Carrió han sigut sotmeses al llarg d’este matí, al Casal Fester, a diferents proves per tal de poder proclamar, la pròxima setmana, a les dos màximes representants de les falles de la capital de la comarca.

Les aspirants han contestat a nombroses preguntes dels distints presidents de les comissions locals, han llegit un text i fins i tot s’han sotmés a les preguntes del mitjans de comunicació presents, prova ésta, que és la primera vegada que es realitza.

A l’acte han assistit les actuals falleres majors d’Alzira, Mercedes Bohigues i Inés Brines així com el president de la JLF Jaume Bohigues i membres de la seua directiva.