Alonso, Eva i Bea Alcaraz nous clavaris de la Santa Cena d’Alzira

0
431

La confraria de la Santa Cena ja té representants per a la Setmana Santa de 2020. Alonso Alcaraz al costat de les seues filles Eva i Bea, ostenten ja la Clavaria de la germandat. El nomenament es va realitzar en l’Assemblea General de la confraria on també es va acomiadar la família Tortosa Cutanda com a Clavaris de 2019.

En la reunió es va obsequiar als Clavaris de 2019 amb un quadre del Dosser d’enguany, guanyador del 2n premi en el Concurs de Dossers. Així mateix la família Tortosa va cedir el testimoni a la família Alcaraz, entregant-los el quadre de plata de la Última Cena que custodiaran en el seu domicili durant tot l’exercici.

L’Assemblea també va servir per a fer lliurament de la Insígnies al Mèrit, tant en la seua categoria de Plata pels 25 anys en la Germandat.