Algemesí realitza diverses tractaments i actuacions contra els mosquits

0
437

 

L’Ajuntament d’Algemesí ha portat a terme quatre tractaments contra focus de mosquits, mosquit tigre i moca negra detectats en diversos espais del terme municipal al llarg del mes de juny. S’han realitzat actuacions en diverses zones de la ciutat.

 

Al llarg de la primera setmana de juliol està previst que es reprenguen actuacions contra estos insectes dins de la campanya contra els vectors del mosquit tigre i la mosca negra que du a terme l’empresa contractada pel Consorci de la Ribera. Es tracta de dos actuacions a Algemesí dirigits tant cap a la població d’insectes com al tractament larvicida habitual.

 

Des de l’Ajuntament es demana a la població que informe a través de la web www.lineaverdealgemesi.com (disponible també en App per a mòbils) de les zones on observen proliferació d’insectes o panderoles.

 

També des del consistori es recomana que es prenguen mesures domèstiques, com ara retirar objectes que puguen acumular aigua, evitar acumulacions d’aigua, buidar sovint els plats per a beguda d’animals domèstics, tancar depòsits o bidons d’aigua i fer un manteniment adequat de piscines, fonts i desaigües.