Al Tall reapareix en el Festival Spanish Brass 2019 d’Alzira

0
823
Camilo Mascarell, Diego Gómez, Alfred Aranda i Inda Bonet durant la presentació del festival
Al Tall reaperixerà el pròxim 2 de juliol al Gran Teatre d’Alzira
Calendari del festival
  • Enguany se celebren 30 anys d’Spanish Brass
  • La Federació de Bandes homenatjada
  • El jove Alzireny Arnau Bataller estrenarà al festival “Abraçada”

El mític grup valencià Al Tall, ja retirat, reapareixerà el pròxim mes de juliol a Alzira junt al quintet Spanish Brass que celebra el seu 30 aniversari tot just en el Festival Sbalz 2019 que arranca el pròxim dimarts. «Estem descongelant-los» ha afirmat hui Inda Bonet, portaveu del prestigiòs grup de metalls de la Ribera durant la presentació del festival, que segons ha avançat «este concert inaugural amb Al Tall serà molt entranyable».

El músic riberenc ha destacat, a més, l’homenatge al compositor alzireny, Arnau Bataller, que estrenarà en el festival la seua última peça «Abraçada», que considera «li encantarà al públic assistent».

Rex Richardson, Mireia Farrés, Frank Pulcini, Rubén Simeó, Michel Becquet, Thierry Caens, María Rubio, Luis González, Carlos Gil, Javier Bonet i Ricardo Carvalhoso, entre altres, conformen l’espectacular elenc pedagògic que com sempre és únic i innovador.

La programació d’enguany presenta moltes activitats i concerts, entre les quals cal  destacar el concert Spanish Brass 30 aniversari, en el qual la formació reunirà diferents grups valencians que durant estos anys els han acompanyat en la seua carrera o que s’han creuat en el seu camí, un concert en el qual comptaran amb Amores Grup de Percussió, Quintet Casulana, B3: Brouwer Trio, Púrpura Pansa, a més d’Al Tall.

Crida als joves

Per la seua part l’alcalde Diego Gómez ha elogiat l’aportació de la regidoria de Cultura i especialment de la Societat Musical d’Alzira «que cedix les instal.lacions». El regidor de Cultura, Alfred Aranda, ha reiterat que la disposició de l’ajuntament no és altre que el de «potenciar, animar i consolidar este festival» que compta aumb una assistència mitjana de 335 espectadors als concerts. Ha destacat que es tracta d’un festival «obert i magnífic», i ha fet una crida als joves perquè gaudisquen del festivals.

El president de la Societat Musical d’Alzira, Camilo Mascarell, ha recordat que Arnau Bataller «és un magnífic músic i compositor format en la casa» i ha anunciat que el premi a la Personalitat, s’atorga enguany a la Federació de Bandes de Música de la Comunitat Valenciana «davant la seua importància per a totes les bandes valencianes».