Mostra de colors de 25 alumnes d’Història de l’Art en Alzira

0
387

ART 3 en 1

La sala d’exposicions de la Casa de la Cultura d’Alzira mostrarà, del 2 al de juliol, els treballs realitzats pels 25 alumnes d’Història de l’Art i Tècniques d’expressió plàstica, curs que imparteix Mai Hidalgo al CFPA Enric Valor d’Alzira.
La primera part de la classe és teòrica. La professora exposa els trets més importants de cada moviment artístic, protagonistes, obres i tècniques emprades al S XIX, XX i XXI. La segona part és pràctica. Apliquem diferents tècniques artístiques sobre tota mena de suports (paper, carolines, cartó, fusta, bosses de paper,llibres vells…) per a recrear obres inspirades en els moviments estudiats i en propostes creatives personals.
A les obres exposades veureu que hem tacat fulls amb pintures greixoses que suren sobre l’aigua per a crear un llibre d’artista, hem dissenyat un aquari fantàstic, hem practicat la tècnica de l’esfumatto, hem pintat a l’oli un núvol juganer, hem modelat punys de guix, hem fet una performance a favor de la igualtat i en contra de la violència de gènere, hem pintat retrats i paisatges, hem eixit a pintar a la Murta, hem practicat col.lage, estampació, gravat, tempera, ceres, oli, cosit… i tot en un ambient d’amistat i d’alegria.
Una exposició que mostra la paleta de colors dels implicats i la il·lusió amb què gaudim participant en aquesta apassionant aventura abanderada per Mai Hidalgo.

Alfred Aranda / Regidor de Cultura