El Consorci demana la implicació de la Conselleria, Diputació i CHX contra el mosquit tigre

0
403
Txema Pealéz amb la plantilla anti tigre

El Consorci de la Ribera intensifica la campanya contra la mosca negra i el mosquit tigre

Davant la proliferació del mosquit tigre i la mosca negra que s’ha detectat en diverses zones de la comarca el Consorci de la Ribera ha decidit realitzar per als pròxims dies un increment extraordinari de les actuacions previstes en la campanya de lluita contra estos vectors per part de l’empresa contractista.

Actuacions extraordinàries

Estes actuacions extraordinàries consistiran en dos tractaments addicionals integrals en tots els municipis, de tipus adulticida, complementaris al tractament larvicida habitual, i requereixen una dotació suplementària de recursos materials i humans destinats a la lluita contra estos insectes. A més, estes accions extraordinàries es reforçaran amb un tractament aeri.

“Des del Consorci de la Ribera continuem treballant per a poder controlar estos vectors, però cal la implicació de tots” ha assenyalat el president de la Mancomunitat de la Ribera Alta, Txema Peláez. “És necessària la implicació tant de la Conselleria com de la Diputació, així com de la Confederació Hidrogràfica del Xúquer per a poder controlar esta plaga. I també és necessària la col·laboració de la ciutadania, ja que estos vectors es reprodueixen en xicotets cúmuls d’aigua que podem tindre a les nostres cases i on no podem actuar des de l’administració” ha declarat el president de la Mancomunitat.