Ciutadans proposa una fumigació aèria contra els dos vectors

0
444
  • Vidal lamenta «la falta d’autocrítica de Compromís i PSOE» ja que, assegura, «tots els anys s’apliquen les mateixes mesures i mai tenen efecte»

El candidat de Ciutadans (Cs) a Alzira, Miguel Vidal, ha ha proposat «una fumigació aèria contra el mosquit tigre i la mosca negra«. «Això permetria continuar l’estiu amb normalitat sense col·lapsar les sales d’urgències i acabar amb les existències a les farmàcies«, ha destacat.

Per a Vidal «el tractament que s’ha vingut utilitzant és inadequat donada la plaga que seguim patint i les molèsties que ocasiona a la ciutadania«. A més, ha defensat, «no està dirigit, fonamentalment, a eradicar el mosquit en la seua fase adulta«.

Per això, ha lamentat «la falta d’autocrítica de Compromís i PSOE» ja que, ha assegurat, «tots els anys s’apliquen les mateixes mesures i mai tenen efecte«.

«Este fracàs hauria de motivar un estudi i una valoració del que s’està aplicant, així com de l’eficiència dels recursos emprats«, ha conclòs el representant de Ciutadans.