Juan Albert: «A mí no em preocupa l’expulsió sinò Carcaixent»

0
1077
Juan Albert ha sigut expulsat de Ciutadans

El pas de Juan Albert per Ciutadans ha sigut prou efímer, hui ha estat expulsat de Ciutadans, el seu últim partit,  segons Toni Cantó per «pactar amb el nacionalisme i el populisme».

Esta nit Albert assegurava que ningú «m’ha notificat res, ni he parlat amb ells», però ha deixat ben clar que «per a mi l’estabilitat de Carcaixent està per damunt dels personalismes». A més ha criticat la política de pactes del partit de Rivera i Cantó «els que tenen que aclarir-se són ells, jo no soc important, però no van a marcar-me el ritme a mi», en declaracions realitzades a Riberaexpress.

Ni nacionalistes ni populistes, tots som del poble

I ha recordat als dirigents de C,s que «el 90% de la llista està formada per Gent per Carcaixent», nom de la candidatura que Juanito alcalde, (com és conegut popularment), encapçalà en l’anterior legislatura. El nou tinent alcalde de Carcaixent rebutja els qualificatius usats per Cantó de «nacionalistes i populistes» respecte als seus socis de govern -Compromís i PSPV- i es mostra categóric al respecte, » ací tots som del poble».

Juan Albert ambé ha criticat a la seua excompanya de partit, Mónica Amorós, per haver «renunciat» durant les negociacions a ser l’alcaldessa, «no puc entendre la seua negativa» ha declarat el delegat de Serveis Públics i Procarsa en el nou govern de Carcaixent.