Albert entrarà el dimarts en el govern de Carcaixent en solitari o amb els dos companys de C,s

0
486
Juan Albert

El regidor de Carcaixent, Juan Albert, esperarà fins els pròxim dimarts la decissió dels seus companys de Ciutadans, Mónica Amorós i Leopoldo Ortiz, per decidir si entra, bé en solitari o bé acompanyat, en l’equip de govern format, inicialment, per Compromís  i el PSPV.

«No sé a qué estan esperant» ha manifestat Albert a Riberaexpress, tot i que ell ho té molt clar; «El PSOE s’ha compromés a portar inversions al poble, jo no vaig a deixar passar el tren, perquè no tots els dies tenim un conseller de Carcaixent».

Estabilitat i compromís

El representant de Ciutadans atribuix els dubtes dels seus companys a qué «són nous en política, jo tinc clar que he d’aportar estabilitat al govern local, conec a Sara Diert de tota la vida i per tant confie amb el seu compromís».

Així que el pròxim dimarts, quan finalitze este pont que acaba de començar, es coneixerà si els 10 membres de l’actual equip de govern s’amplia amb un o amb els tres regidors de Ciutadans.