Tres estudiants de l’Alcúdia aconseguixen un 10 en diferents asignatures de la selectivitat

0
841

L’estudiant de l’IES Els Évols de l’Alcúdia, Joan Boix Ávalos, ha aconseguit un 10 en l’examen de matemàtiques de les Pau, la nota més alta en aquesta matèria. Enguany, la prova de matemàtiques que ha generat un ampli debat en l’àmbit acadèmic per la seua complexitat.

L’alumne roscà va obtindre també el Premi al Rendiment Acadèmic i a l’Excelència en l’ESO i ha sigut Matricula d’Honor en segon de Batxillerat del curs que ara ha finalitzat.

L’Ajuntament de l’Alcúdia ha donat l’enhorabona a la comunitat educativa de l’IES ELS ÉVOLS, a Joan i als alumnes que també han aconseguit la màxima nota en altres assignatures en les proves P.A.U., com ara Borja Ruiz Pina (10 en física) i Ana Cortés Vallés (10 en economia).

📸 David Pascual