La falla Av. Josep Pau prepara la programació per a celebrar el 50 aniversari

0
454
La Falla Av. Josep Pau d’Alzira celebrà, recentment, la tradicional Festa Zero que dona inici formalment a l’exercici 2020 en que la comissió celebra el seu 50 Aniversari.
Amb tal motiu, el President Vicent Jordán i Sarió va signar els contractes amb els artistes de les dos falles que plantarà la comissió, la gran obra de Juane Cortell i la infantil de Juanjo Salom, que competiran en la Segona Secció. De la mateixa manera es va signar també el contracte amb la Xaranga El Pito del Sereno de Guadassuar, que ja porta cinc exercicis molt satisfactoris a la comissió del carrer de la Muntanya.
Susana Marzo i Mompó, com a Delegada del 50 Aniversari, esbossà les activitats que té previst organitzar la comissió i que culminaran amb l’acte de Presentació del 50 Aniversari de la Falla Av. Josep Pau que tindrà lloc el proper 14 de desembre de 2019 al Gran Teatre de la ciutat.