Compromís i el PSPV tenen «pràcticament» tancat l’acord de govern a Carcaixent

0
761
Juan Albert i Sara Diert tenen una bona sintonia
Arcadi España nou conseller de Política Territorial i Obres Públiques

Els 6 regidors de Compromís i els 4 del PSPV tenen «pràcticament tancat» un acord de govern per a esta legislatura, segons ha reconegut hui l’alcalde Paco Salom a Riberaexpress.

Un acord que recull des dels punts programátics, a les delegacions que ostentarà cadascú del representants dels dos partits, a més de la composició de la Junta de Govern, les dedicacions i remuneracions dels edils.

Govern estable

Salom està disposat ampliar l’acord a «altres grups» per fer un govern «estable» amb una clara majoria absoluta. Ciutadans és la formació més propera per ampliar les negociacions, encara que l’actual secretari local i nou regidor, Leopoldo Ortiz, haja manifestat la seua voluntat de desbancar a Salom amb una moció de censura.

El nº 2 d’esta llista,i regidor Juan Albert, discrepa notòriament, i hui ha tornat a mostrar la seua predisposició «a col.laborar» en el nou govern; «el meu color és Carcaixent i jo donaré suport a tot el que siga bo per al poble».

Una bona oportunitat

Albert considera que l’elecció del socialista, Arcadi España, com a conseller de Política Territorial i Obres Públiques «suposa una bona oportunitat per a Carcaixent».

La primera autoritat local, coincidix amb esta afirmació sobre tot perquè confia «en la seua sensibilitat en connèixer els problemes del municipi en matè`ria de mobilitat».

Així espera que en esta legislatura el govern local puga enllestir el Pla de Mobilitat municipal, en el que l’estrella és la connexió de Carcaixent amb l’autovia A-7 en el terme d’Alzira.