Andreu Salom alcalde de l’Alcúdia amb majoria absoluta

0
788
Andreu Salom en el moment de la seua investidura

A les 12 en punt del matí ha començat la sessió de constitució del nou ajuntament de l’Alcúdia, amb la formació de la mesa d’edat, Formada per la regidora de més edat, la regidora de Compromís Mercè Sampedro i el regidor més jove, el socialista Guillem Bohigues.

Tot seguit els membres de la nova corporació municipal han entregat les seues credencials i han jurat o promés els seues càrrecs, per procedir seguidament a l’elecció de l’alcalde per a la legislatura 2019-2023, càrrec que ha recaigut en Andreu Salom Porta, candidat del PSPV, recolzat amb 11 dels 17 vots del consistori.

Junt amb ell, l’equip de govern estarà format pels regidors del PSPV Oreto Trescolí, Rubén Grau, Àngels Boix, Berto Bohigues, Isabel Madramany, Aureli Amat, Rosa Martínez, Guillem Bohigues, Amparo Martín i Jaume Prats.

La representació del PP estarà formada pel debutant Miguel Ángel Soler, i altres tres que repeteixen a l’oposició, el candidat Juan Manuel Arnandis, Mari Carmen Murillo i Jose Antonio Fernández. També formaran part de la corporació, dues dones que debuten en el consistori, Vero Roig i Mercè Sampedro, de Compromís.