Ciutadans decantarà a última hora cap a la dreta o l’esquerra el govern de Carcaixent

0
816
Juan Albert i Sara Diert durant la campanya electoral

A Carcaixent hi ha hui una actividad política frenètica amb negociacions a dos bandes; per un lloc Compromís i el PSPV i per altre el PP i UxC, amb Ciutadans de jutge que serà el que en l’últim moment decantarà la balança cap a l’esquerra o cap a la dreta. En quaselvol dels dos casos són necessaris els tres vots de C,s per sumar la majoria absoluta.

La candidata socialista Sara Diert confia en tindre les coses prou clares «al voltant de les 10 d’esta nit». Este matí reconeixia que «queda molt, però anem avançant poc a poc», però en tot cas advertix «seran els militants els que decidiran».

Ahir estigueren reunit els populars amb el partit d’Ana Calatayud i Ciutadans, l’cord passar per repartir els dos primers l’alcaldia, qüestió que no li fa gens de gràcia a Juan Albert (Ciutadans) que preferix un govern «estable que treballe en un projecte» i que «puga rebre inversions de València i de Madrid».

Per al sempitern polític local, conegut populament com Juanito alcalde, «no és qüestió de càrrecs sinò de projectes».

Esta nit o, tal vegada, a la matinada, podria produïrse la fumata blanca en l’Ajuntament de Carcaixent; pel moment les apostes es decanten una miqueta més cap a un govern progressista que conservador, però la monea encara està en l’aire i podria caure cap a qualservol dels dos costats.