Alzira culminarà els projectes en marxa els dos primers anys per encetar-ne nous el segon bienni

0
471
Isabel Aguilar i Diego Gómez plantant la garrofera davant membres del futur govern local
Isabel Aguilar (PSPV) i Diego Gómez (Compromís) han escenificat la bona sintonia existent en el nou govern

Compromís per Alzira i el PSPV-PSOE han escenificat este matí al MUMA el Pacte de la Vila, que compromet a les dos formacions a governar, conjuntament, el consistori de la capital de la comarca.

Diego Gómez, que serà investit este dijous a migdia, amb el suport de 12 regidors (9 de Compromís i 3 del PSPV) ha resaltat que estracte d’un «pacte referent per a la comarca i el pais», mentre Isabel Aguilar assegurava que «hem conformat un equip de govern molt sòlid». Aguilar ha afegit ha resaltat «la bona sintonia» entre els dos partits i que «les negociacions han sigut més fàcils que les de fa quatre anys».

Per la seua part Gómez ha dividit en dos la pròxima legislatura; «durant els dos primers anys culminarem els nombrosos projectes oberts» i en la segona el nou govern enllestirà els nous, com la renovació del paviment i la mobilitat en la zona de Major Sant Agustí i de la Plaça 1er de Maig, a més de la creació d’una zona verda a la gasolinera de l’avinguda Luis Suñer entre altres.

A l’acte han assistit també bona part dels regidors que conformaran l’equip de govern i al final Gómez i Aguilar han plantat una garrofera com a xímbol del Pacte de la Vila.