Tamarit qualifica «d’incedent» l’actuació del PSOE i C,s que governaran Sueca

0
435
Raquel Tamarit no tornarà a alçar la vara d'alcaldessa el pròxim dissabte

AGÈNCIA ANTIFRAU I NEGOCIACIONS


Si algú pensava que la política era una bella art i que el seu objectiu era el servici a la ciutadania, els caps de llista locals de PSOE i Ciudadanos, Dimas Vázquez i Célia Beltran estan demostrant que els interessos personals passen per damunt de la veritat i l’honestedat, embrutant persones per a justificar les seues ànsies de poder.

L’Agència Antifrau demanà a l’Ajuntament de Sueca informació sobre dos assumptes administratius, un referent a unes productivitats i altre sobre els contractes de la Residència, un tema que venia arrastrant-se des de fa moltes legislatures, i que este Ajuntament ja ha resolt. A més a més, l’Agència Antifrau diu literalment sobre el deure de confidencialitat: “Les actuacions de l’Agència estan subjectes al deure de confidencialitat establert en l’article 8 de la mencionada Llei 11/2016, i han d’assegurar la reserva màxima per a evitar perjuís a la persona o entitat investigada i com a salvaguarda de l’eficàcia del procediment jurisdiccional o administratiu que es puga iniciar com a conseqüència de les mateixes.”

Actuació indecent


L’Ajuntament ha complit amb la seua obligació i ha donat tota la informació requerida. Però l’actuació indecent dels que aspiren al poder sense mirar res, no tenen inconvenient en faltar a la veritat i emmerdar la tasca de polítics i funcionaris, saltant-se el seu deure de confidencialitat.


Pel que fa a les negociacions que hem tingut amb altres llistes electorals, hem d’aclarir que s’han mantingut converses amb el Sr. José Luis Ribera, però mai se li ha ofert formar part del govern local de Sueca. S’ha intentat fer-li entendre que la millor opció per a Sueca és que Raquel Tamarit continue d’alcaldessa i no entre en un pacte de perdedors.


I amb Ciudadanos no s’ha mantingut cap negociació.


Compromís posa per davant dels interessos particulars, els de Sueca i els interessos valencians, per això no entrarà en operacions contra natura. I si això significa perdre l’alcaldia, eixirem del govern amb la cara alta i les mans netes.

Compromís per Sueca