Alicia Falcó i Helena Mompó proclamades falleres majors de Sueca

0
510

El passat dissabte varen ser proclamades Falleres Majors de les falles de Sueca, El Perelló i el Mareny de Barraquetes la xiqueta Helena Mompó Sanseloni i la senyoreta Alicia Falcó Aguado. A l’acte van acudir, a més dels membres de la Junta Local Fallera, la presidenta nata de la Junta i alcaldessa en funcions de la ciutat, Raquel Tamarit, el regidor de festes en funcions Salvador Giménez, així com els representants de les setze comissions, amics i familiars de les ja proclamades Falleres Majors de Sueca.

Vora les nou del capvespre va començar l’acte de proclamació, al cau de la Falla Verge de Sales -comissió a la que pertanyen ambdós Falleres Majors-, que van pujar a l’escenari, les quals van rebre de mans de l’alcaldessa i del president de la Junta, Bernardo Garrigós, un ram de flors i un pergamí amb l’acta del seu nomenament com a record del seu regnat.

En aquest moment prengueren la paraula Helena i Alicia per dedicar unes paraules als assistents on expressaven la seua emoció i el seu orgull per haver estat escollides les màximes representants de la festa fallera.

Després van ser cridades les components de les corts d’honor, que també van rebre un pergamí amb l’acta del seu nomenament.

Al torn d’intervencions reberen les felicitacions del regidor de festes i de l’alcaldessa

Amb unes breus paraules i un brindis per part del president de la Junta Local, Bernardo Garrigós, dessitjant unes meravelloses Falles 2020, finalitzà l’acte.