Juan Albert (C,s) partidari de donar suport a un pacte Compromís-PSPV

0
2388
Juan Albert beneïrà un pacte entre Sara Diert i Paco Salom
Ana Calatayud (UxC)

El nº 2 de la candidatura de Ciutadans, Juan Albert, s’ha mostrat clarament partidari de donar suport a un pacte entre Compromís i el PSPV; «falta que els grans partits es fiquen d’acord i nosaltres li ficarem la guinda al pastís». I justifica este suport en qué «Carcaixent necessita inversions», que poden vindre «més fàcilment» si govern local «es troba amb sintonia amb els de Madrid i la Generalitat», segons ha declarat a Riberaexpress.

Albert remarca els seus arguments advertint que «ara s’ens planteja un repte gran , si volem jugar en la 1ª Divisió o continuar en la Preferent». Es mostra partidari de governar amb trellat, amb un equip de bona gent que ho tinga clar disposat a fer coses importants». I culmina indicant al respecte, «a mí sols em preocupa Carcaixent i ara és l’hora de donar al poble una bona empenta».

Igual que el primer dia 

Pel que fal al PSPV local, la seua candidata, Sara Diert, reconeix que «estem igual que el primer dia», encara que reconega, «tots estem fent un esforç molt gran per arribar a acords». Ha parlat «amb tots»  i és mostra «oberta a tots» i assenyala que «no descartem res», quan només queden tres dies per arribar a la investidura del dissabte amb un acord que propicie la investidura del futur alcalde o alcaldessa.

L’alcaldable de Compromís, Paco Salom, diu que «estem intentant desfer el nuc i posar trellat». El seu pacte preferent és amb el PSOE i ha ficat en valor «l’experiència de govern del seu equip».

Per la seua banda la candidata d’Units per Carcaixent (UxC), Ana Calatayud, manifesta que «hi ha la possibilitat que arribem a un acord amb el PSPV, però continua faltant una tercera formació política».