Alba Carrió es llicencia en Dret al temps de conèixer que será la Fallera Major d’Alzira

0
1927
Alba Carrió esta vesprada en la seu de la JLF
Les candidates a FM i les seues respectives corts
Blanca Carrió amb les tres candidates a FM infantil

Alba Carrió Martinez de 22 anys, que pertany a la comissió de la Plaça Major, ha conegut hui que és la única candidata a fallera major d’Alzira. El mes de juny de 2019 estarà, a bon segur, en el seu llibre d’or, en llicenciar-se en Dret fa unes dies.

La seua cort d’honor estarà formada per; Aitana Jara Jáquez d’Albuixarres-Camí Fondo, Maria del Mar Rodríguez Martinez, Alba Arroyo Tudela i Carla Botella Gil, les tres de Plaça Germanies, a més d’Ana de la Concepción Salmoral i Cristina Villalba Simó de la falla Sants Patrons.

Les candidates a fallerea major infantil són tres; Daniela Llopis Martin d’11 anys fallereta de la comissió Áusias March, Clàudia Dolz Estela, de 9 anys que pertany a la falla El Parc i Blanca Carrió Martinez (germana de la candidadata a FM), de 10 anys, de la falla Plaça Major.