Festes per a Compromís i Esports per al PSPV en el futur govern d’Alzira

0
995
Isabel Aguilar junt l'alcalde Diego Gómez en una processó del Divendres Sant

Poc a poc anem coneguent  les àrees municipals que ostentaran els 12 regidors que conformaran l’equip de govern a partir de les 12 hores del dissabte, data i hora a la que s’ha convocat la investidura de l’alcalde, Diego Gómez, que repetirà en el càrrec.

Una de els novetats respecte a la legislatura que s’acaba, és que la regidoria de Festes que ha ostentat fins ara, la candidata socialista, Isabel Aguilar, passarà a regir-la un representant de Compromís. Aguilar, que tampoc conserva l’àrea de Comerç, ha preferit encarregar-se, exclusivament, de Turisme, Patrimoni i del MUMA. El també regidor del PSPV, Fernando Pascual continuarà al capdavant de Serveis Públics, mentre la nova regidora socialista, Gemma Alós, sembla que es farà càrrec de Participació Ciutadana.

Com ja avançà, recentment, este mitjà digital, l’alcalde Diego Gómez assumirà, personalment, la delegació de Promoció Econòmica que reunirà al departament d’IDEA i també la delegació de Comerç, que, junt Recursos Humans, van estar repartides durant esta legislatura, entre Ivan Martinez d’EUPV i Isabel Aguilar del PSPV.

Albert Furió continuarà al capdavant de la regidoria d’Hisenda, mentre Pep Carreres ostentarà, de nou, l’àrea municipal de Medi Ambient que afegirà el nom de Transició Ecològica, mentre Agricultura es desconeix, pel moment, la identitat del seu titular.

Sara Garés, segona de la llista de Compromís dirigirà, novament, l’àrea de Seguretat i Policia Local, mentre Marina Mir seguirà al capdavant de Serveis Socials i Polítiques d’Igualtat i Inclusives.

Seguint amb les delegacions que ostentarà la coalició valencianista, el nou regidor Alfred Aranda, ha reconegut que Cultura estarà dirigida per ell.

La professora de l’EPA Enric Valor, Maria Calvo, estarà al front d’Educació, àrea que ha ostentat el socialista, Pepe Grau, en esta legislatura.

El periodista i músic, Xavier Pérez, es farà càrrec de l’àrea de Comunicació, que ha dut personalment l’alcalde. Altra professora, lligada a Amnistia Internacional de la Ribera, Leticia Piquer, serà la titular d’una nova regidoria nomenada, Cooperació.

A més Compromís ostentarà les delegacions de Gestió i Planificació Urbanística, Recursos Humans i l’Oficina de Contractació.

L’acord final contempla que Esports, passe a ser regida pel PSOE, segons ha pogut averiguar este migdia Riberaexpress.