L’Sporting de Gijón campió del II Memorial Nacho Barberá d’Alzira

0
789
Els jugadors de l'Sporting de Gijón celebrant el trionf
Cristian Ferreres (Sporting) màxim golejador i millor jugador del memorial
El cadet de la UD Alzira

El cadet de l’Sporting de Gijón ha guanyat el II Memorial Nacho Barberá al derrotar hui en la final al Levante UD per 3 gols a 0. Al descans ja guanyaven els asturians 2-0.

El seu davanter Cristian Ferreres ha sigut l’estrela del torneig en ser el màxim golejador a més de ser declarat el millor jugador d’este memorial solidari fundat, l’any passat en trobar la mort mentre jugava al futbol el jove alzireny Nacho Barberá. La recaptació va destinada a la investigació sobre la mort sobtada que cada any afecta a algun esportista.

El València s’ha classificat en tercera posició al derrotar en la final de consolació al Granada CF.

En futbol 8 Femení el campió ha estat el FEB Ontinyent que ha guanyat en la final al Levante per 3 gols a 0.

L’alcalde d’Alzira Diego Gómez, el president de la Federació Territorial Valenciana, Salvador Gomar, el president de la UD Alzira, Juan A. Sanjuán, el màxim dirigent del Cotif, Eliseu Gómez, la fallera major d’Alzira, Mercedes Bohigues, el president de la JLF, Jaume Bohigues, i els pares de Nacho Barberá han lliurat els trofeus als guanyadors de les distintes categories.