La final del II Memorial Nacho Barberá este diumenge a Alzira

0
546
Jugada de l'At Madrid-Levante disputat este migdia a Venècia
Fernando Barberá membre de l’organització del memorial

El camp d’esports municipal de Venècia serà demà diumenge a les 13 hores l’escenari de la final del II Memorial Nacho Barberá, torneig solidari que recapta fons per a la investigació de la mort sobtada.

Ahir i hui es disputen les fases classificatòries del trofeu que compta amb 8 participants dividits entre dos grups; l’A està integrat per la Selecció Comarcal, el Granada CF, el Levante UD i l’At Madrid. Mentre el grup B el conformen, la UD Alzira, el València CF, l’Sporting de Gijón i el Torrent CF.

Resaltar la victòria del Levante davant l’At Madrid, actual campió del Memorial en la categoria cadet, que ha guanyat per 1 gol a 2, remuntant el gol inicial dels matalasers.