El Nítida Alzira rubrica al Palau d’Esports l’ascens a 2ª Divisió

0
797
La plantilla ho ha celebrat per tot lo alt
Braulio Correal pels aires
El públic s’ho ha passat d’allò més bé animant en tot moment al seu equip
Rafa Ara anotant el seu gol estratosfèric que superà per dalt al corpulent meta canari

El Nítida Alzira ha rubricat esta nit una temporada per a somniar en aconseguir l’ascens a la 2ª Divisió Nacional després de tornar a derrotar al Gomera FS per 5 gols a 2 en una excel.lent segona part sellada a tres minuts del final amb el cinqué gol, una autèntica obra d’art de l’estelar Rafa Ara. Encara que al descans guanyava el conjunt canari per 1 gol a 2. En el gblobal de l’eliminatòria el conjunt de Braulio Correal ha golejat al seu digne rival per 13 gols a 5.

Començà anotant Luis Moreno en el primer minut de joc, però els jugadors locals es relaxaren i deixaren que els vistants s’avançaren amb dos gols abans del descans.

Correal els va llegir la cartilla en els vestuaris i en el segon temps foren un autèntic vendaval anotant quatre gols, dos d’ells de Xusi, altre de Xavi i l’últim el de més bella factura, marca Rafa Ara, al superar al bon guardameta canari amb una vaselina rematada amb l’esperó (espuela) del peu dret.

Els 1.500 espectadors embogiren en este segon periode i no deixaren d’animar fins l’extasi final en el que felicitaren a l’excel.lent plantilla que els ha fet disfrutar al llarg de tota la temporada.