El Nítida Alzira demana el suport d’empreses i institucions per aconseguir 150.000€

0
522
Alegria desbordada en la nit de l'ascens a 2ª A
El president del club Vicent Fontana (junt l’alcalde d’Alzira) busca el suport municipal i de les empreses locals

Els dirigents del Nítida Alzira han preparat una llarga festa de l’ascens a la 2ª Divisió Nacional que començarà el pròxim divendres a les 17 hores i finalitzarà pasades la 1 de la matinada

Les activitats es celebraran al carrer Pere Morell on els assistents podran gaudir d’una exposició històrica de l’Alzira Futbol Sala, a més del tardeo amb tapes i begudes, música ambiental, DJ, unflables per als menuts i sopar al carrer per a després de l’encontre de tornada davan el Gomera FS previst per a la es 21 hores.

Cal recordar que el Nítida derrotà a les Illes Canàries el seu rival per 3 a 8 en el partit d’anada disputat el passat divendres. El donatiu per als assistents serà tan sols de 5 euros que servirà per començar a recollir els 150.000€, pressupost mínim que exigix la Lliga Nacional de Futbol Sala per poder competir en la divisió de plata.

El president del club, Vicent Fontana, ha explicat hui a l’Ajuntament d’Alzira que «ja fa un parell de mesos que iniciarem els contactes amb moltes empreses», al temps que també ha demanat el suport de la Generalitat, la Diputació de València i de l’Ajuntament d’Alzira.

Segons Fontana esperen aconseguir una tercera part del pressupost (50.000€)amb les ajudes públiques, i la resta entre patrocinadors i recursos propis.

Per la seua part l’alcalde en funcions Diego Gómez ha fet una crida a «participar en la Festa del Futbols Sala, omplint el Palau Municipal d’Esports» i ha donat les gràcies al club local perquè «ha fet vibrar a l’afició», així com «contribuït a recuperar la il.lusió per l’esport del futbol sala».