Paco Salom: «Compromís i PSOE podem governar en Carcaixent amb 10 regidors»

0
1434
Paco Salom hui durant la presentació de la Fira Modernista

L’alcalde en funcions i alcaldable de Compromís per Carcaixent, Paco Salom, estima que l’acord «més llògic», per governar este municipi modernista de la Ribera, és un acord amb el PSPV, davant les directrius del Botànic que marquen la línia a seguir en casos com aquest, l’alcaldia correspone a la llista més votada.

En este sentit Salom assenyala que la coalició valencianista «ha sigut la força que més vots ha aconseguit, els 6 regidors que hem sumat s’han de fer valdre».

Confia en que no es produisca un pacte antinatura; «un acord PP-PSOE seria estrany, creguem que no passarà». I lamenta que «algú vullga el poder al preu que siga».

Recorda que, en l’anterior legislatura, Compromís va governar la major part d’ella amb 10 regidors i espera que l’alcaldia no es convertisca en «un tir al blanc», en considerar que «és important el que anem a fer després». Confia en que Ciutadans s’abstinga en la investidura i que Juan Albert «ens diga el que voldria fer, estem disposats a escoltar-lo», ha manifestat l’alcalde en funcions a Riberaexpress.

Experiència

Compromís fa valdre en les negociacions que manté «l’experiència de gestió, som bons gestors, tal volta ens ha faltat vendre la nostra gestió», justifica davant la pèrdua de quatre regidors en les recents eleccions municipals.

Insisteix en qué el seu projecte «té que tindre continuitat, perqué li dona estabilitat«, i afegix «necessitem un govern que vullga consturir, és important el que anem a fer després» i sense identificar a ningú, advertix, «hi ha gent molt destructiva».

Paco Salom es mostra, ara, un poc més optimista, respecte a la configuració d’un govern progressista que al dia següent dels comicis, en el que pràcticament renunciava a l’alcadia en declaracions a este mitjà de comunicació.