Paco Gimeno: «Podem ha vingut a Alzira per a quedar-se»

0
328

Des del Cercle de Podem Alzira, una vegada celebrades les eleccions municipals i amb el recompte definitiu realitzat. Reunits en assemblea, hem decidit fer pública la següent valoració:

En primer lloc, felicitar a Bloc-Compromís Alzira com a guanyador clar de les eleccions. Els resultats dels quals permetran que, durant els propers quatre anys, Alzira continue governada per forces polítiques de progrés; doncs els partits de dreta no han aconseguit sumar, i perden pes entre el conjunt de l’electorat alzireny.

En segon lloc, des de Podem ens havíem marcat un doble objectiu:

Primer, acabar amb la paràlisi en què es trobava la nostra organització a nivell local. I segon, aconseguir representació institucional, sent com era la primera vegada que ens presentàvem a les eleccions a Alzira.

Ampliar la base social

Així, el primer objectiu que ens marcàvem ha estat aconseguit, doncs Podem va a continuar actiu i treballarà per a ampliar la seua base social durant els propers quatre anys. També farem arribar les nostres propostes i la nostra sensibilitat a l’ajuntament d’Alzira a través dels mecanismes de participació ciutadana, fent-nos ressò de les peticions de la ciutadania. I Sempre, amb un talant constructiu.

D’una altra banda, els resultats en vots han estat dolents i ens han impedit aconseguir el segon objectiu que era tenir representació en el consistori. L’electorat alzireny ens ha situat lluny del mínim del cinc per cent necessari per a obtindre un regidor. Però, segons el seu candidat Paco Gimeno «Podem ha arribat a Alzira per a quedar-se i per a garantir polítiques socials i d’esquerra».

Finalment, volem agrair als ciutadans i ciutadanes d’Alzira que, amb valentia, ens han mostrat la seua confiança en dipositar la papereta de Podem dins d’una urna. Fet que per al Cercle de Podem Alzira és una enorme responsabilitat, i que ens encoratja

 

per a seguir lluitant pel benestar de les persones. Vos convidem a participar en totes les activitats i assemblees que realitzem. Vos informarem de totes elles a través de la nostra pàgina web i les xarxes socials de Podem Alzira. I d’ací quatre anys, concorrerem a les eleccions amb força per tal d’aconseguir, aquesta vegada des de dins de l’ajuntament, una Alzira millor.

Moltíssimes gràcies, ens trobarem als carrers i, amb vosaltres, segur que PODEM.