Juan Albert: «Carcaixent necessita un canvi perquè no ha arribat ni un got d’aigua»

0
1035
Juan Albert

El regidor en funcions de Gent de Carcaixent, Juan Albert, que forma part com a nº 2 de la candidatura de Ciutadans, aposta «per un canvi fort» a l’Ajuntament donat que «en esta legislatura no ha arribat ni un got d’aigua».

Regidor des de 1995, com ell reconeix «cada legislatura en un partit diferent», Albert considera que els veïns de Carcaixent, «han fet un putxero» en estes eleccions municipals». Amb la seua sorna característica diu que «ara el que fa falta és traure un bon caldo amb els ingredients oportuns».

Popularment conegut com «Juanito alcalde», assegura que «tot passa pel que diga el PSOE local, donat que «el que més interesa als carcaixentins és que «governe açí el mateix partit que a Madrid i a la Generalitat».

Salom no ha connectat amb la gent

De totes formes es mostra disciplinat cap al que diga la direcció de Ciutadans «que són els que ens marquen les directrius». El futur govern local, ha de passar, al seu juí, pel PSPV de Sara Diert i en cap cas per Compromís de Paco Salom; «no ha connectat amb la gent, s’ho té que fer mirar, la gent s’ha sentit molt abandonada sobre tot la dels barris» advertix a Riberaexpress.

Entre les crítiques que li fa a l’actual alcalde en funcions es troba la reivindicada connexió de Carcaixent amb l’autovia; «es troba sols a 3 km i sembla estar a 30 km».

Ni un got d’aigua

Al llarg de l’entrevista repetir que a Carcaixent «no li ha arribat ni un got d’aigua en esta legislatura» i que «necessitem un canvi fort», perquè «passen els trens per la nostra estació i no n’agafem cap».

Insistix en que «no podem continuar sent una ciutat dormitori, necessitem bones comunicacions per enganxar-nos al tren de la modernitat».

Lamenta Albert que esta setmana «la passem mirant-nos a l’espill» davant la celebració de la Fira de la Modernitat el pròxim cap de setmana. Una fira que critica així «pareixem un poble de senyorets que no reflexa la realitat de l’època, en la que dormien 4 o 5 persones en un matalàs i portaven els pantalons apedaçats pels quatre costats».

Compara el govern de Carcaixent amb el d’Alzira; «açí hem perdut el temps en tonteries, mentre Diego ha anat a lo positiu» i afegix que l’equip de govern actual es troba «en caiguda lliure». I fa servir la seua recepta «cal fer un canvi de mentalitat, hem de reviscolar perquè este poble porta molts anys aletargat».

Albert té «un bon concepte» de l’alcaldable socialista Sara Diert, «crec que seria una bona alcaldessa». Perquè puga ser la sustituta de Paco Salom, la candidata del PSPV necessita sumar al menys 7 vots als quatre del seu grup. Una combinació passa per pactar amb Units per Carcaixent (4) d’Ana Calatayud i amb Ciutadans (3), i altra que els quatre del PP sustituisquen als de UxC, encara que no són les úniques combinacions són les més probables.

Riberaexpress