La Murta d’Alzira acull hui als romers i a la Mare de Déu durant unes hores

0
584
La romeria este matí a l'eixida d'Alzira

Un bon nombre d’alzirenys, a peu o en autobús, participen hui en la tradicional romeria de la Murta que ha partit este matí des de la parròquia de Santa Caterina. Entre ells l’alcalde d’Alzira en funcions, Diego Gómez, els regidors Pep Carreres i Enrique Montalvá, a més de les falleres majors Mercedes Bohigues i Inés Brines junt les seues respectius corts i membres de la Junta Local Fallera.

A les 8 hores el directius de la Reial Confraria han repartit les canyes entre els romers que han sigut beneïts pel pàrroc Enrique Masiá. Tot seguit el grup de Danses Alzira han fet una exhibició que ha servit de pròleg per a l’eixida de la romeria.

A mitjan camí han parat a esmorçar en l’hort de Vicenta que ha rebut molt emocionada la imatge de la Mare de Déu de mans de l’alcalde i del president de la Confraria, Juan Pellicer. Cap a les 13 hores està prevista l’ofrena i l’eucaristia, per a tot seguit els romers agafaran forces amb una paella, per a poder fer esta vesprada el retorn a la ciutat.