Anna Sotomayor fallera major de l’Avda Luis Suñer d’Alzira

0
744
Bernat Sangil i Anna Sotomayor

Bernat Sangil i González ha sigut escollit nou president de la comissió per a l’exercici de 2020

 

La Falla Avinguda Luis Suñer va celebrar, recentment, una reunió extraordinària on el faller Bernat Sangil i González va ser escollit com a president de la comissió. Amb moltíssima il·lusió, Bernat li va demanar en directe a la seua fallera de tota la vida, Anna Sotomayor i Verdú, si volia ser la seua fallera major. Anna va acceptar sense dubtar-ho i amb moltíssima il·lusió per representar la seua comissió a les falles 2020 i viure aquesta meravellosa experiència.

Anna és fallera de tota la vida. Quan va nàixer, els seus pares la van apuntar com a fallereta de la falla Camí Nou amb tota la família. Va ser a l’any 2006 quan va aplegar a l’Avinguda Luis Suñer. Anna és delegada de pasdoble des de l’any 2011. A més, és una de les actrius primordials a l’Entrepà Teatre, on participa des de l’any 2012. A l’any 2018 va ser nominada com a millor actriu secundària i al 2019 com a millor actriu principal. També ha presentat molts actes de presentació de la comissió. Doncs comptem amb una Fallera Major molt activa amb les activitats de la falla.

Bernat és faller de l’Avinguda Luis Suñer de tota la vida. Ha participat al teatre infantil i ha sigut President Infantil. Bernat ha ostentat els càrrecs de delegat de festejos i vicepresident en diverses ocasions, a més a més, és qui s’encarrega de preparar la cremà de la falla any rere any i s’encarrega del so a les obres de teatre de la comissió.

Des de la Falla Avinguda Luis Suñer, volem desitjar-li’ls als nostres representants que gaudisquen d’un any meravellós i que visquen al màxim aquesta experiència inoblidable junt a tota la família fallera.

Cal recordar que el termini per presentar-se a Fallera Major Infantil i President Infantil encara continua obert.

Delegació de Cultura

Falla Avinguda Luis Suñer