Aguilar (PSPV): «Hem fet autocrítica i ara continuarem amb Compromís un govern consolidat»

0
380
IsabelAguilar amb apoderats de Compromís el passat diumenge

L’alcaldable del PSPV-PSOE, Isabel Aguilar, ha reconegut que els resultats electorals del 26M «no són bons» i que per tant «mereixen una autocrítica», encara que «el grup municipal ha donat el 200% en esta legislatura».

La disminució, en un regidor, respecte a les anteriors eleccions municipals, l’atribuix a que «la manta de l’alcaldia ha arrasat a la resta del govern», i en este aspecte ha possat varios exemples com el cas de Cullera, on el PSOE ha abastat la majoria absoluta.

Ara bé, considera «positiu» que l’esquerra haja guanyat a la dreta i fins i tot incrementat en un regidor la diferència respecte als anteriors comicis municipals. I ara el que correspon «és negociar amb Compromís i continuar un govern progressista que està consolidat». Tot i que ha «lamentat» de forma considerable l’eixida de la corporació del regidor d’EU, Ivan Martinez.

Coincidències

L’agrupació socialista local ha celebrat ja les primeres reunions «per veure qué necessitem i per poder pulir després aguns aspectes millorables d’esta legislatura».

Aguilar té clar que les dos formacions «coincidim en el model de ciutat i en uns programes molt semblants, a més que els objectius són els mateixos».

La lider socialista local augura «una bona legislatura en la que finalitzarem els projectes encetats i encetarem els que es quedaren damunt la taula amb unes inversions ja consensuades».

Quatre anys de vida per a Vox  

Després de lamentar l’entrada de Vox en la corporació, li augura a la formació ultra conservadora, «només quatre anys de vida», davant «les carències que arrosseguen i que els vindrà molt gran la gestió municipal».

La direcció socialista està «valorant» la possibilitat de recuperar a Fernando Pascual, bé sustituïnt a un dels tres regidors eixits de les eleccions, bé com assessor del Grup Socialista Municipal, «entenem que Fernando ha d’estar lligat a nosaltres d’una forma o altra», segons ha declarat, a Riberaexpress, la candidata del PSOE local.