Mor a Cullera una dona major i altra resulta ferida en un incendi a Cullera

0
242
La vivenda de l'incendi es trobar a l'avda Joan Fuster. Foto: EFE

L’habitatge sinistrat es trobas en l’avinguda Joan Fuster

Una dona de 73 anys ha mort i una altra de 81 ha sigut hospitalitzada a conseqüència de l’incendi que s’ha registrat ahir per la vesprada en una vivenda de Cullera, segons informa el Centre d’Informació i Coordinació d’Urgències als mitjans.
El sinistre, l’avís del qual ha entrat en el CICU, es va produir sobre les cinc de la vesprada del diumenge, va tindre lloc en un habitatge de l’avinguda Joan Fuster, fins a la qual es va desplaçar una unitat de Suport Vital Bàsic (SVB).
Com a conseqüència de l’incendi va morir una dona de 73 anys i una altra de 81 anys ha sigut assistida pels serveis sanitaris, per inhalació de fum i posteriorment traslladada al Centre de Salut d’aquesta localitat de la Ribera Baixa i d’allí a l’Hospital d’Alzira.

EFE