Jordi Mayor l’alcalde del PSOE més votat en els grans municipis

0
298

El candidat de Cullera obté el 63,56% dels vots i un total de 14 regidors / La contundent victòria, clau per a recuperar el diputat provincial

El PSPV-PSOE de Cullera, liderat per Jordi Mayor, es va imposar amb contundència ahir en les eleccions municipals en obtindre un 63,56% dels vots. Es tracta del major percentatge de sufragis obtingut per un alcaldable socialista en els municipis de la Comunitat Valenciana de més de 20.000 habitants.

 

Els 6.723 vots aconseguits pels socialistes en la capital turística de la Ribera es traduïxen en 14 regidors, una contundent majoria absoluta que deixa també el major percentatge de suports en unes locals a la ciutat des de la reinstauració de la democràcia.

 

La contundent victòria socialista a Cullera és, a més, decisiva perquè el PSPV-PSOE haja recuperat el diputat provincial del partit judicial de Sueca, fins ara en mans de Compromís. I és que el diferencial de vots entre socialistes i nacionalistes en el municipi decanta la balança a favor del PSOE en el partit judicial.

 

Política al servei de la gent

 

La històrica victòria socialista de Cullera es produïx després d’una legislatura que no ha estat exempta de dificultats. El PSOE va heretar en 2015 un municipi amb un deute que va arribar al 180%, unes polítiques socials desmantellades, obres paralitzades i una inversió de zero euros en polítiques actives d’ocupació quan, precisament, la taxa d’atur havia arribat als seus màxims històrics. Cullera era l’exemple paradigmàtic del model fallit del PP valencià.

 

Malgrat que pocs apostaven pel miracle, durant estos quatre anys les polítiques del govern dirigit per un jove Jordi Mayor han donat uns resultats exitosos. S’ha aconseguit reduir al 54% el seu deute municipal, el municipi lidera la inversió en polítiques socials en la Comunitat Valenciana, s’ha efectuat la major inversió en obra pública de la seua història recent i s’han invertit més de 6 milions d’euros en polítiques d’ocupació i formació. A més, el suport municipalista de la Generalitat i la Diputació s’han erigit en fonamentals.

 

Cullera ha sigut, doncs, el clar exemple que la política pot posar-se al servei de les persones i no al dels interessos partidistes. “Hem apostat per les persones i s’ha governat per a tots, sense excloure a ningú”, ha assenyalat Mayor com a clau de la victòria. “Des de la humilitat, l’esforç i el treball hem construït una victòria que és la de la política al servei de la gent”, va manifestar ahir dirigint-se als afiliats i simpatitzants que es van congregar davant la seu electoral dels Socialistes de Cullera.

 

“Cullera ha sigut molt generosa amb nosaltres i ara hem de retornar-li esta confiança multiplicada per mil per a continuar avançant cap a la Cullera moderna, europea, progressista, sostenible i igualitària que hem començat a construir entre tots”, conclogué.