Fernando Pascual: «El PSPV contribuirà de nou a l’estabilitat del govern d’Alzira»

0
372
Fernando Pascual amb un dels seus característics selfis, amb Isabel Aguilar i un simpatitzant socialista

Em senc orgullòs i satisfet del treball que hem fet, però el  resultat és el que és

Hui ha estat vigilant les obres de la Societat Musical encara que no continuarà la pròxima legislatura

El tripartit ha sigut un govern molt compacte i el meu futur està on està el PSOE

El regidor de Serveis Públics i Gestió Urbanística d’Alzira, Fernando Pascual, ha treballat hui com un dia qualsevol, tot i conèixer anit que en una vintena de dies deurà abandonar la corporació en  no haver eixit en les eleccions municipals d’este diumenge.

El tinent alcalde socialista revisava les obres de remodelació de la plaça de la Societat Musical d’Alzira, quan atenia a les preguntes de Riberaexpress. I este dimarts anuncia que començaran a asfaltar-se els carrers de cinc zones de la ciutat, a més d’estar, pràcticament a punt, els nous jocs infantils i zones verdes instal.lades a la plaça de Cartonatges.

Pascual va perdre el seu escó municipal, el nº 4 de la llista del PSOE, avançat l’escrutini, a mans del PP que així sumava el sext regidor, «la Llei d’Hont ha afavorit en esta ocasió als populars» lamentava el veterà regidor, de 63 anys, que ha sumat 10 anys en el consistori local.

«Em senc orgullòs i satisfet del treball que hem fet, però el resultat electoral és el que és», reflexionava amb veu alta. Té molt clar que Compromís «ha sigut el guanyador de les eleccions» i que els socialistes «han contribuït a parar a la dreta» i fins i tot ha elogiat la tasca feta pel tripartit, «ha sigut un govern molt compacte».

Polític municipalista

Preguntat pel seu futur polític, Pascual contesta que «està on està el PSOE», afegint que ell és «un polític municipalista» i estima que en unes 15 dies podrà conèixer el seu destí.

No té cap dubte que el PSPV d’Alzira «continuarà en el govern local», en una nova legislatura «en la que ens ajudarà molt l’experiència acumulada durant estos quatre anys».

Extrovertit i positiu, considera que la gestió realitzada «ha sigut bona» i que l’esquerra «ha sumat un regidor més que ha perdut la dreta».

Reconeix que li haguera agradat «mantindre els quatre regidors», però així i tot es sent «satisfet», per haber contribuït a «l’estabilitat i governabilitat» del consistori alzireny.

Riberaexpress