Diego Gómez: «La imatge d’Alzira ha canviat i més que canviarà si els veïns em donen suport»

0
636
Diego Gómez en el nou mirador del Xúquer
La candidatura de Compromís per Alzira

Ara ja s’aprecia la ciutat a l’europea que volem

El vot a Compromís servirà per detindre a la dreta més reaccionària

Mentre hi haja un aturat en Alzira no ens donarem per satisfets

Hem complit i liderat un govern estable tot i les diferències

L’alcalde en funcions i alcaldable d’Alzira per Compromís Diego Gómez diu convençut que «Alzira ha canviat a millor i més que canviarà si em donen el suport necessari», i considera que «hem complit», referint-se tant a la seua formació com a l’equip de govern que ha liderat en esta legislatura

Gómez assegura que el vot a Compromís «servirà per parar a la dreta més reaccionària» i per «continuar amb el model de ciutat encetat». I advertix que el PP, C,s i Vox «faran un pacte a l’andalusa», el que al seu juí significa «un model regressiu, menys saludable, amb més vehicles pels carrers que retallarà els actuals drets dels ciutadans».

Defensa, amb contundència, el model de ciutat que està desenvolupant Compromís, conjuntament amb el PSOE i EU; «ara ja s’aprecia la ciutat a l’europea que volem i tenim un projecte de futur per als pròxims quatre anys amb polítiques de progrés que són irrenunciables per a Compromís».

Conceptes bàsics

Altres conceptes «bàsics» per a la coalició valencianista, és la igualtat de génere, «les polítiques a favor de les dones i contra la violència masclista, la participació, el bon govern i la transparència». Entre les premises més importants per a este professor de Primària, es troba l’aposta per la cultura, la festa i el comerç, «amb nombroses activitats que han tret la gent al carrer», a més de la sostenibilitat i el medi ambient.

Per aixó es compromet a «continuar» amb el procés de peatonalització iniciat, i al respecte, fica com exemple, les intervencions en l’àrea del carrer Major Sant Agustí i rodalies com el carrer Sant Jaume i la Plaça La Malva.

Una de apostes més decididesen esta legislatura han estat els projectes mediambientals enllestits com l’Anell Verd, «que completarem en la pròxima legislatura» i el Pla contra les inundacions dels barris més baixos de la ciutat. En la pròxima legislatura es compromet a dur endavant, «la connexió ciclopeatonal amb Guadassuar i Algemesí».

Però tampoc s’oblida d’altres infraestructures «molt necessàries» com la última fase de l’edifici de la Policia Local, en la zona del baix Torretxó on està previst traslladar el parc de Bombers. I reivindicarà a la Generalitart que «execute» el projecte del Palau de Justícia que ja està redactat.

Pel que fa als impostos assegura a Riberaexpress que «no incrementarem cap i farem el possible per baixar l’IBI rústic als agricultors».

Resalta la «important» tasca realitzada en formació d’aturats i Plans d’Ocupació, però té molt clar que «mentre hi haja un aturat en Alzira no estarem satisfets».

Polítiques valentes en vivenda

Gómez es compromet a fer «una política més valenta en matèria de vivendes socials, hi han moltes abandonades i tenim una gran demanda de veïns amb pocs recursos econòmics».

D’altra banda l’alcaldable de Compromís destaca com les tres formacions progressistes, han dut endavant «un govern d’estabilitat, que per damunt de les diferències, hem sabut consensuar lo millor per a la ciutat». En este aspecte  remarca que «hem sabut governar, tot i les limitacions econòmiques dels dos primers anys de legislatura davant l’elevat endeutament». Del que més presumix el candidat valencianista és de la forta reducció del deute, «heretarem un deute municipal de 16 milions d’euros i l’hem deixatamb tan sols 6 milions, el que ens permetrà incrementar les inversions en la pròxima legislatura».

Experiència i compromís

Diego Gómez, al que li agrada resaltar que Alzira va ser la clau del Regne, ho ha aprofitat per a fer l’slogan de la campanya de Compromís «la Clau de futur» i així explica les bondats de la seua llista, «la nostra candidatura oferix l’experiència acumulada més la incorporació de persones preparades i compromeses amb la societat alzirenya«.

I ja per últim convida els veïns a que «tanquen els ulls per uns instants per comparar l’Alzira de fa 4 anys amb la d’ara i la que serà en un pròxim futur», i insisteix «hem complit».

Riberaexpress