Ciutadans Alzira aposta per reduir la factura de la llum amb una cooperativa elèctrica

0
242
  • Vidal:“Es pot reduir fins a un 30% el preu de l’energia i alleujar les butxaques de la ciutadania”

El candidat de Ciutadans (Cs) a Alzira, Miguel Vidal, ha anunciat la seua proposta de «crear una cooperativa elèctrica com a solució per a reduir la factura de la llum«. Vidal ha explicat que «amb aquesta iniciativa es pot reduir fins a un 30% del preu de l’energia i alleujar les butxaques de la ciutadania«.

El representant de Cs també ha assenyalat que «aquesta entitat s’encarregarà de potenciar l’autoconsum i la interconnexió a la xarxa cooperativa«. «Així l’energia s’aprofita i racionalitza de manera responsable i sostenible«, ha concretat Vidal. A més ha afegit que «també es promourà la producció local d’energia«.

«En el nostre entorn hi ha dos pobles: Alginet i Guadassuar que tenen cooperatives elèctriques des de fa temps amb un resultat molt positiu«, ha recordat el candidat a l’alcaldia de Ciutadans, qui també ha incidit que «és evident que hi ha una solució per a les factures desorbitades que paguem ara però el que no sempre hi ha és voluntat política«.