C,s d’Alzira habilitarà una coberta a la piscina d’estiu d’Alzira

0
334
Piscina descoberta

Vidal: “L’esport és un instrument d’acció social per a educar en valors i una ferramenta per a millorar la salut de joves i grans”

El candidat de Ciutadans (Cs) a Alzira, Miguel Vidal, ha anunciat que «Cs habilitarà una coberta a la piscina d’estiu per a poder usar-la durant tot l’any i implantarà la cloració salina«. Per a Vidal, «la pràctica esportiva és un pilar fonamental en qualsevol societat que cal fomentar«.

En aquest sentit, ha assenyalat que «l’esport és un instrument d’acció social per educar en valors i lluitar contra l’assetjament escolar, per exemple«. A més, ha recordat que «mantindre una vida activa és una ferramenta per a millorar la salut de joves i grans«. Per això, ha avançat que «es fomentarà l’esport base entre els més joves i activitats per a gent gran«.

D’altra banda, Vidal ha promès que «invertirà en millorar les infraestructures actuals, ampliarà els horaris i escoltarà als nostres clubs per a resoldre les seues necessitats reals«. En aquesta línia, ha destacat «la importància de fomentar l’esport d’inclusió i adaptat, així com impulsar el femení per a eliminar les diferències amb el masculí«.