Alzira dona fins el 23M el termini per sol.licitar transport adaptat per a eleccions

0
350

Amb motiu de la celebració de les pròximes eleccions Municipals i al Parlament Europeu el proper dia 26  de maig de 2019 es torna a posar en marxa l’operatiu de la Delegació del Govern per al trasllat de persones malaltes o amb mobilitat reduïda.

 

Es tracta d’una acció per tal de facilitar a les persones que així ho necessiten, el transport adaptat des de sa casa fins al col·legi electoral per a poder exercir el seu dret al vot i que compta amb la col·laboració de Creu Roja.

 

Durant la jornada electoral del 26 de maig, els voluntaris de Creu Roja recolliran amb els vehicles de l’associació als sol·licitants.

 

Totes aquelles persones interessades en aquest servei que per motiu de malaltia o problemes de mobilitat, no poden acudir fins al col·legi electoral, hauran de sol·licitar-ho a l’Assemblea Local de Creu Roja telefonant al 96 241 0974.

 

El termini màxim previst per tal d’arreplegar les dades de les persones interessades al municipi que desitgen fer ús d’este servei finalitza dijous 23 de maig a les 15.00 hores.