Baldoví: «La connexió d’Alzira amb l’AP-7 deu estar en els pròxims pressupostos de l’Estat»

0
275
Joan Baldoví amb l'alcaldable d'Alzira i altres membres de la candidatura

El diputat electe al Congrés per Compromís, Joan Baldoví, ha manifestat en Alzira que la connexió d’Alzira amb l’autopista AP-7 «deu estar en els pròxims pressupostos de l’Estat».

Baldoví que ha donat suport a l’alcalde i alcaldable Diego Gómez, ha afegit al respecte que «esta important infraestructura per a Alzira s’ha de fer ja» i que esta autopista «ha de ser gratuïta a partir del pròxim 1 de gener».

El diputat de Sueca s’ha mostrat molt reivindicatiu en la Casa de la Cultura i ha avisat al pròxim Govern central que «no consentirem que hi haja altra campanya citrícola com la que hem patit», al temps que reclamará al pròxim ministre d’Agricultura que «assumisca les ajudes que es van prometre als citricultors valencians».

Baldoví s’ha compromés a que en el seu primer discurs en la pròxima legislatura del Congrés «a exposar tots els temes valencians». A més ha lamentat el fort endeutament dels valencians i així dirigint-se als assistents que ompliren l’auditori els recordava, «cadascú de vosaltres deu 9.500 euros».