Alzira inicia el camí per trobar les falleres majors de l’exercici 2019-20

0
439
Alzira busca les sustitutes d'Inés Brines i Mercedes Bohigues

Fins al 27 de maig estarà obert el termini per presentar les candidatures a Corts d’honor i Falleres Majors d’Alzira per a l’exercici 2019-2020.

El procés d’elecció de Falleres Majors d’Alzira, que va ser modificat en el Congrés Faller celebrat fa 2 anys, repetirà el model que ja es va implantar el passat any i que presentava com a novetat un acte de preelecció a porta tancada que tenia lloc després de la presa de contacte.

Per  tant, a l’acte públic d’elecció només concorreran les 7 candidates seleccionades, entre les quals una serà escollida Fallera Major o Fallera Major Infantil d’Alzira, en el seu cas, i la resta formaran part de les respectives Corts d’honor.

La data prevista per a celebrar l’acte d’elecció de les pròximes Falleres Majors de la ciutat serà el 7 de juliol al Gran Teatre de la nostra ciutat, data en la que es coneixeran les sustitutes de Mercedes Bohigues i d’Inés Brines.