Alcalde d’Alzira: «No ens neguem a que Carcaixent tinga una connexió amb l’A-7

0
561
L'alcalde de Carcaixent sol convidar al d'Alzira als actes més relevants que es celebren al seu municipi

L’alcalde d’Alzira, Diego Gómez, ha deixat ben clar hui que l’ajuntament des de la capital de la comarca, «no es neguem a que Carcaixent tinga una connexió amb l’autovia A-7», ara bé amb la seua condició, també d’alcaldable per Compromís proposa una carretera que «no cause una desfeta paissagística i patrimonial en la partida Materna d’Alzira».

La connexió a la que s’oposa el govern alzireny compta amb tres ponts per superar la línia de ferrocarril i el riu Xúquer entre l’antiga carretera Alzira-Carcaixent, a les rodalies del magatzem de Ripoll i el Molí Borrego, després de superar la carretera d’Alberic, en un punt pròxim a l’estació de ferrocarril alzirenya.

Gómez ha insistit hui, davant els mitjans de comunicació, que la connexió «menys perjudicial per al terme d’Alzira, seria un vial que partint de la rotonda de la gasolinera de Carcaixent superara la linia férrea al terme d’este municipi i discurrira en paral.lel fins arribar a l’altura de l’estació d’Alzira per enllaçar amb la circunval.lació de Guadassuar en la rotonda del Molí Borrego. I tot seguit ha incidit en reconèixer la necessitat que té la població veïna de Carcaixent en millorar les seues comunicacions «per ser l’únic municipi de la Ribera que careix d’una connexió amb autovia».

La conselleria d’Obres Públiques, Vivenda, Vertebració del Territori i Transport, com va manifestar, recentment, en Alzira el director General de Transport,  Carlos Domingo «és partidari del consens, d’un acord entre els ajuntaments d’Alzira i Carcaixent».