La Junta Local contra el Càncer d’Alzira recapta vora 9.000€

0
228
La presidenta Mariví Ferragut junt l'alcalde Diego Gómez

La Junta Local de l’Associació Espanyola Contra el Càncer, ha comunicat a l’Ajuntament d’Alzira que la quantitat que s’ha aconseguit a partir de les donacions de la ciutadania és de 8.908,50 euros.

Esta junta col·labora, any rere any, amb l’Associació Espanyola contra el Càncer i, per això, el passat dimecres 8 de maig va organitzar la tradicional col·lecta per a recaptar fons per a la lluita contra el càncer. Al llarg del matí van participar de manera voluntària a les taules repartides per diferents punts de la Ciutat. Una col·lecta que, com sempre, compta amb el suport i col·laboració de l’Ajuntament d’Alzira.

La presidenta de la Junta, Mariví Ferragut, ha manifestat en nom de tota l’associació el seu agraïment tant a l’Ajuntament com als alzirenys i alzirenyes, per la seua participació i ajuda sense la qual, la lluita per esta causa no seria possible.

Recordem que el passat mes d’abril, la Junta d’Alzira va estar guardonada amb la Menció Especial a l’esforç i treball per la seua recaptació anual al llarg de l’exercici 2018.