Carolina Rosell i Claudia Blasco falleres majors de Josep Pau en el 50 aniversari

0
1108
Les falleres majors i el president del 50 anivesari
La Falla Avinguda Josep Pau d’Alzira ja té Falleres Majors per al 2020, any en el que celebrarà el 50 aniversari de la constitució de la seua comissió adulta. Si bé en 1966 ja es va plantar una falla de cadets que és el precedent immediat de l’actual comissió.
La Falla Av. Josep Pau, amb continuïtat històrica fins l’actualitat, es va fundar en abril de 1970, plantant el primer monument gran en 1971.
La comissió que, actualment, formen més de dos-centes persones entre adults i infantils, està presidida per VICENT JORDÁN SARIÓ i tindrà com a Falleres Majors per a l’exercici 2020, a la xiqueta CLAUDIA BLASCO SANTAMARÍA i la senyoreta CAROLINA ROSELL GUZMÁN.