Alzira obri este dilluns el tercer tram de Pérez Galdós

0
546
Este tram de Pérez Galdós s'obrirà al trànsit este dilluns a les 12 h

Els vianants i els vehicles podran gaudir este dilluns, a partir de les 12 hores, de l’obertura del tercer tram de Pérez Galdós, carrer que queda amb un 90% renovat amb un notori canvi d’imatge respecte al que ha tingut durant dècades. Les obres han afectat a uns 800 metres del tram existent entre el creuament amb els carrers Lepanto i Francisco Arbona i el de Cardenal Vera.

Molt lluny queda l’oposició dels comerciants al projecte municipal d’ampliació de les voreres i de renovació del paviment amb plantació d’arbres, de la primera fase amb la que es renovaren les xarxes de clavegueram i de l’aigua potable.

L’equip de govern havia previst, en principi, executar esta tercera fase durant la pròxima legislatura, però la demanda del comerç d’este tram del carrer ha propiciat avançar la seua execució.

Així el consistori va vendre, recentment, una parcel.la municipal, per obtindre el finançament del pressupost d’esta fase que s’eleva a un total de 129.000 euros, dels que 31.000€ s’han destinat al mobiliari i 98.000€ a les obres.