Lorena Calatayud (Compromís): «Algemesí es mereix molt més del que té»

0
427
Al voltant de de 200 persones assistiren al mitin de Compromís
Lorena Calatayud amb Joan Baldoví

Èxit de l’acte de presentació de candidatures de Més Compromís per Algemesí
Amb l’assistència d’unes 200 persones, el saló d’actes del Casino es quedà menut en la presentació de Lorena Calatayud com a candidata a l’alcaldia de Més Compromís per Algemesí

 

El passat dia  7 de maig, Més Compromís per Algemesí va presentar públicament a Lorena Calatayud com a la candidata a l’Alcaldia. Per això comptà amb Joan Baldoví, diputat en el Congrés dels Diputats a Madrid, que posà en valor el pas endavant de la candidata: “Vull agrair públicament el pas que ha fet Lorena per tal d’assumir el repte d’encapçalar esta candidatura, sóc conscient de l’esforç que suposa fer-ho siguent dona i a més dirigint un negoci. Tant Compromís com jo estem molt orgullosos d’aquesta la decisió” va manifestar.

Per la seua part, Lorena Calatayud va agrair a totes les persones la seua confiança en ella, que l’ha empentat a arribar fins ací. Es presentà al veïns com una candidata decidida i preparada per a treballar per les algemesinenques i algemesinencs i per donar-li a Algemesí l’impuls que necessita. Lorena Calatayud compta amb experiència de 8 anys com a regidora així com amb una vasta experiència com a advocada i administradora de finques: el contacte amb la gent i la resolució de problemes és el seu dia a dia i vol traslladar tota eixa experiència a l’ajuntament.

També, a l’acte es presentà el programa electoral a grans trets, i a l’equip que formarà part de la seua llista electoral. Segons manifestà, Algemesí es mereix molt més del que té i per aconseguir-ho, necessita un nou govern, un equip de gent amb  noves idees capaç d’impulsar i dur a terme les noves polítiques que Algemesí necessita. Noves polítiques que de ben segur podran ser dutes a terme gràcies als dos grans pilars en què es donarà suport: el gran grup de persones preparades, il·lusionades i compromeses que l’acompanyen, i  les polítiques de Compromís, unes polítiques dissenyades per a millorar la vida dels ciutadans que ja han suposat un abans i un després en la vida de molts valencians i valencianes.