Confirmada la victòria de Jaume Bohigues en aconseguir 21 vots de les 35 falles d’Alzira

0
664
Cándido Valiente, Jaume Bohigues i Toni Pascual esta niten un moment del recompte

El recompte de les votacions realitzaes per les 35 comissions falleres d’Alzira, per elegir la nova Junta Local Fallera, ha confirmat el que avançarem la nit del passat del divendres, és a dir la clara victòria de la candidatura de Jaume Bohigues en obtindre un total de 21 vots. La llista encapçalada per Toni Pascual ha sumat 12 vots, mentre Cándido Valiente aconseguia 1 sol vot, mentre una comissió decidia votar en blanc.

Treballar per les falles

Després del recompte han intervingut els tres aspirants; Pascual agraïa el suport que li havien donat les dotze falles i al mateix temps felicitava a Jaume. Amb semblant paraules es pronunciava Valiente i finalment Bohigues ha felicitat als dos contrincants «per la campanya que han fet» i «per treballar per les falles», a més de felicitar al seu equip amb «el que continuaré treballant dos anys més per les falles d’Alzira».