Ciutadans aspira a superar al PP en Alzira «encara que siga per un vot»

0
918
Vidal amb un company de la candidatura procedent d'IPA
Miguel Vidal en la seu de Ciutadans Alzira

Miguel Vidal Llopis, Llicenciat en Ciència Polítiques i de l’Administració, de 34 anys és l’alcaldable de Ciutadans per Alzira, formació que aspira a donar el sorpasso, en les eleccions municipals, al seu rival més directe com és el PP.

En les recents eleccions autonòmiques, la formació de l’actor Toni Cantó, es va quedar a més de 800 vots dels populars, però en les generals, sols 63 paperetes separaren a les dos formacions conservadores.

Baixar els impostos

Vidal que ha incorporat als independents d’IPA, és fidel a les propostes programàtiques del seu líder, Albert Rivera, i asegura que «baixarà» els impostos municipals, al nivell que reclama l’Associació Empresarial Alzira, a més de revisar el cadastre local «per baixar el tipus de gravamen al mínim».

Respecte al funcionament del departament d’IDEA, el partit taronja aporta «una visió diferent», així es mostra partidari d’enllestir una càtedra d’intel.ligència artificial, com ajudar a les empreses i comerços locals «a caminar cap a la indústria 4.0 (quarta revolució industrial)», que «minimitze el gasto», impulsant fàbriques intel.ligents que puguen adaptar-se a les necessitats, als processos de producció i a una asignació més eficient dels recursos».

Ajuntament sobredimensionat

Pel que fa a l’administració local, Ciutadans és partidària «d’aprimar l’ajuntament i de professionalitzar-lo», en considerar que, «es troba sobredimensionat amb una plantilla de 700 treballadors».

Al cap de llista no li ha agradat que l’equip de govern haja peatonalitzat el carrer Hort dels Frares, «perquè dividix la ciutat en dos», mostrant-se, en canvi, partidari d’haver eliminat, primer el trànsit en les places de Sant Joan i La Malva. Segons Miguel Vidal, el tripartit «no pensà en la repercusió negativa que podria tindre», convertir Hort dels Frares en un carrer peatonal. El seu partit proposa, a més, fer una circunvalació «per fases» al voltant del nucli urbà.

Crearà una regidoria de Benestar Animal, destinada a la protecció de les mascotes i animals en general, així com ficar en marxa «un projecte pioner, que nomena «sacrifici 0, que potencie la seua esterilització».

Pel que fa als possibles pactes post electorals, es resistix, en principi a desvetlar les seues cartes, manifestant a Riberaexpress que «a partir del 26 de maig pactarem propostes no sillons». Però davant la insistència, descarta arribar a acords amb Compromís, Podem i Esquerra d’Alzira, el que significa que no tanca la porta a pactar amb VOX, ni amb el PSOE.

Superar al PP

Vidal, que junt a altres membres de la llista de C,s, procedix de les Noves Generacions del PP, no pot ocultar la gran satisfacció que els donaria superar als populars, el 26M, «encara que siga per un vot».

El jove alcaldable taronja, que sustituix a sa mare, Mª José Llopis, al capdavant de la candidadatura, aspira a obtindre un mínim de 4 regidors, duplicant el resultat de les anteriors, però no descarta arribar, fins i tot, al cinqué.

Riberaexpress